The Ultimate Guide To batin lelakiBathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama. 

Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam zakar yang memberi manfaat kepada kesihatan zakar. 

Kaedah rawatan yang kami sarankan adalah dengan memulakan dengan merawat punca kencing manis dan seterusnya merawat sepenuhnya.

three) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar.

Selain itu, sisa ubat-ubatan yang mengandungi bahan kimia larut air boleh memasuki sistem pengairan dan seterusnya membahayakan hidupan akuatik.

Prelude: You will find Countless couples all all over the world that use Highly effective Automated Penis Pump for a intercourse toy inside their sex games. Consider us, your girl will love to be in full Manage above your buddy!

Your a short while ago considered items and highlighted suggestions › Watch or edit your searching historical past

Perkara ini adalah tidak dibenarkan kerana sebarang pindaan pada structure iklan perlu diluluskan terlebih dahulu oleh LIU sebelum ianya boleh disiarkan.

Testimony is simply permitted for solutions registered underneath the classification of 'X'. Any testimony by users of the general public from the advertisement ought to carry a 'consent letter of testimony’.

Perkhidmatan Aesthetik adalah diklasifikasikan sebagai rawatan perubatan dan mestilah dijalankan oleh pengamal perubatan berdaftar. Ianya boleh diiklankan dengan kelulusan daripada LIU.

MAB has the ideal to amend any claims and advertisement formats that do not comply with the act, suggestions and procedures.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

The Overall read more health Minister has recommended Malaysian Adult men from using unregistered aphrodisiacs, commonly called "ubat kuat lelaki" as these solutions include scheduled poisons.

You could possibly sponsor the radio clearly show but more info any medicinal products advertisements over the radio call for approval from MAB. The acceptance is valid for a duration of 6 website months. Having said that "caller phase" just isn't permitted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *